Tilbud Brunello Di Montalcino 2010 Le Gore

2010 Brunello di Montalcino Le Gore

249,00 DKK 139,00 DKK

Vinen er intens rød i glasset med en begyndende brun kant. I næsen er den fortsat lidt lukket om end man fornemmer, at den vil udvikle yderligere ekspressivitet – der er noter af både røde bær som kirsebær og hindbær, men også viol titter frem nu. Smagen er medium fyldig med god fylde og de bløde tanniner giver vinen dens særlige karakter. Kirsebærnoterne forlader aldrig sanseindtrykkene, og bidrager til en flot længde i smagen.

Drue(r): Sangiovese 100 %
Fad: Franske egefade i seks mdr. og herefter slovenske egefade i 24 mdr.
Type: kraftig vin med mellem fylde
Drikkevindue: Nu – 2020

Mad: Braiseret kød, vildt, rødt kød af okse eller kalv og gerne retter med svampe.

Ikke på lager

Varenummer: 3IT1210018 Kategorier: , ,

Produktbeskrivelse

Producent: Le Gore
Geografi: Toscana
Drue(r): 100% Sangiovese
Alkoholstyrke: 14,5%
Lukkemetode: Kork
Flaskestørrelse:  75 cl.
Drikkevindue: Nu – 2020

Mad: Braiseret kød, vildt, rødt kød af okse eller kalv og gerne retter med svampe

Beskrivelse
Denne Brunello di Montalcino 2010 Le Gore er intens rød i glasset med en begyndende brun kant. I næsen er den fortsat lidt lukket om end man fornemmer, at den vil udvikle yderligere ekspressivitet – der er noter af både røde bær som kirsebær og hindbær, men også viol titter frem nu. Smagen er medium fyldig med god fylde og de bløde tanniner giver vinen dens særlige karakter. Kirsebærnoterne forlader aldrig sanseindtrykkene, og bidrager til en flot længde i smagen.

Høsten indledes i begyndelsen af oktober, når druerne til Brunello di Montalcino 2010 Le Gore har opnået den rette modenhed. Når mosten har gennemgået fermenteringsprocessen, hvor temperaturen er kontrolleret for at udtrække mest mulig intensitet fra drueskindet, lagrer vinen i seks måneder på små franske 225 liters barriques, hvorefter de omstikkes og lagrer videre i 24 måneder på slovenske egetræsfade.