Tilbud Negroamaro Salento IGP

Negroamaro Salento 2014 Varvaglione

99,00 DKK 69,00 DKK

Lækker, velsmagende og easy drinking Negroamaro fra Varvaglione i Syditalien. Saftig og smooth frugt, hvor sødmen og den bløde syre balancerer knivskarpt, så de modne, søde bær- og frugtnoter er klar til at behage dig glas efter glas efter ….
I udgangen har vinen en kæk og forfriskende note af æblekerner, der balancerer den lange eftersmag.

Drue(r): Negroamaro 100 %
Fad: Franske egefade i 3-6 mdr.
Type: Blød vin med mellem fylde
Drikkevindue: Nu – 2017

Mad: Dens fløjlsbløde tekstur gør den velegnet til et stort udvalg af retter, men særligt velegnet er den til retter med tomatbaserede og/eller fyldige saucer, krydrede retter, rødt kød eller pizza

Vinen er god for de, som kan lide solmodne, syditalienske vine og Ripasso fra Veneto.

Varenummer: Varv-5 Kategorier: , , , , Tags: ,

Produktbeskrivelse

Producent: Varvaglione
Geografi: Salento

Drue(r): Negroamaro 100 %
Fad: Franske egefade i 3-6 mdr.
Alkoholstyrke: 12,5
Lukkemetode: Kork
Flaskestørrelse:  75 cl.
Drikkevindue: Nu – 2017

Mad: Dens fløjlsbløde tekstur gør den velegnet til et stort udvalg af retter, men særligt velegnet er den til retter med tomatbaserede og/eller fyldige saucer, krydrede retter, rødt kød eller pizza

Beskrivelse
Negroamaro Salento fra Varvaglione er mellemdyb rød med violette kanter i glasset. Det er en lækker og easy drinking style of wine, der med sin modne frugt og bløde syre er klar til at behage dig glas efter glas efter ….

I næsen fremstår vinen med en kakafoni af sanseindtryk spændende over fine noter af søde skovbær, skovjordbær og mørke brombær. Men også kirsebær, mørk sød marmelade, chokolade kaffe og lidt vanilje fra fadet dukker frem blandt duftindtrykkene.

Vinen er meget blød på ganen med smagsindtryk af modne røde og mørke bær indhyllet i en delikat sødme, der balanceres perfekt af en blød syre og de meget bløde tanniner. I udgangen har vinen en kæk og forfriskende note af æblekerner, der balancerer den lange eftersmag.

Vinen giver mindelser om en Ripasso.