Monde Eau Syrah 2011

2012 Syrah Monde Eau

179,00 DKK

139 kr. per fl. v/ 6 fl.

Syrah Monde eau 2012 har intense aromaer af mørke røde frugter, solbær og et pikant strejf af krydderi. På ganen er Syrah 2012 Monde Eau lagdelt med granatæble, mørke frugter og et strejf af lakrids og krydderi. Vinen har en flot mundfylde og medium længde på sin finish. En superelegant Syrah, som er meget velafbalanceret med fine tanniner.

Vinen er økologisk og hver solgt flaske bidrager til etablering af rent drikkevand i verdens fattige regioner. Der produceres blot 400 kasser årligt af denne vin.

Drue(r): 95% Syrah, 5% Merlot (sammensat af 70% Badger Mountain Estate Vineyard Syrah, Columbia Valley – 25% Pleasant Vineyard Syrah, Columbia Valley – 5% Pleasant Vineyard Merlot, Columbia Valley)
Fad: lagret 26 mdr. i 3 år gamle franske barriques
Type: Rank og elegant Syrah – økologisk
Drikkevindue: Nu – 2020

Mad: God til rødt kød
Vinen er god til dem, der kan lide moderne oversøisk Syrah i den kølige og elegante stil

 

Varenummer: 3US1710001 Kategorier: , , , Tag:

Produktbeskrivelse

Geografi: Washington, USA
Drue(r): 95% Syrah, 5% Merlot (sammensat af 70% Badger Mountain Estate Vineyard Syrah, Columbia Valley, 25% Pleasant Vineyard Syrah, Columbia Valley, 5% Pleasant Vineyard Merlot, Columbia Valley)
Fad: lagret 26 mdr. i 3 år gamle franske barriques
Alkoholstyrke: 13,5%
Lukkemetode: skruelåg
Flaskestørrelse:  75 cl.
Drikkevindue: Nu – 2020

Mad: God til rødt kød
Vinen er god til dem, der kan lide moderne oversøisk Syrah i den kølige og elegante stil

Beskrivelse
Syrah Monde eau 2012 har intense aromaer af mørke røde frugter, solbær og et pikant strejf af krydderi. På ganen er Syrah 2012 Monde Eau lagdelt med granatæble, mørke frugter og et strejf af lakrids og krydderi. Vinen har en flot mundfylde og medium længde på sin finish. En super-elegant Syrah, som er meget velafbalanceret med fine tanniner.

Læs mere hér

Dyrkning og produktion
Vinen håndhøstes og der selekteres grundigt så kun de bedste druer indgår i produktionen af de meget små mængder Syrah, der bliver lavet. Til gæringen anvendes en særlig gærkultur, nemlig AWRI 796, som bl.a. anvendes når winemakeren ønsker en neutral gær, der ikke blander sig for meget i vinens naturlige aromaer.

Om vinhuset
Monde eau har til formål at bistå fattige regioner med at etablere vandforsyning. Hver dag omkommer estimeret 30.000 mennesker af mangel på eller af forurenet vand. Monde eau donerer et betydeligt beløb (mere end 3 kr. per flaske vin) til arbejdet på at forbedre vilkårene for verdens fattigste. Læs mere hér