Problem Solver
Problem-Solver-ScaleRocket Brewing CompanyProblem Solver

The Problem Solver IPA

89,00 DKK

Find din indre problemknuser frem!

Drømmer du også om at finde lige præcist det punkt, hvor din kreativitet er mest udtalt?

Ifølge engelske studier forudsætter det, at du når en alkoholprocent på præcis 0,075%, hvor dine problemløsningsevner topper.

Problem Solver IPA fra Rocket Brewing Company er udstyret med et fikst lille målebånd bag på, så du kan docere den rette mængde øl for at nå DIT kreative peak.

Varenummer: RBC-Solver Kategorier: ,

Produktbeskrivelse

Brett IPA 75 cl flaske

Har du nogensinde overvejet hvordan det kan være, at du altid finder de bedste løsninger på dine problemer efter et par øl?

Som det ser ud, viser det sig faktisk, at der er noget om snakken.

Øl-entusiastiske forskere har ført bevis for, at når du når et alkoholniveau på præcist 0,075%, så vil den gennemsnitlige person præstere sin mest kreative tænkning – personen når sit kreative peak.

Det er årsagen til at Rocket Brewing Company har lavet denne øl – Problem Solver – designet helt specielt til at bringe dig så tæt på dit kreative peak som overhovedet muligt.

Alt du skal gøre: drik og tænk!

The Problem Solver Beer er også en brettanomyces IPA med en frisk og funky smagspalette.

Ufiltreret og upasteuriseret.

Grains: Pilsener Malt, Melanoiden, Carapils, Wheat
Hops: Amarillo, Centennial, Citra, Mosaic
Fermentation: House brettanomyces blend

O.G: 1054       F.G: 1000
ABV: 7.1%     IBUs: 57

Denne øl er udviklet i samarbejde med Crispin, Porter & Bugosky Copenhagen og nyheden om den har været bragt i en masse medier omkring årsskiftet 2014/15 som f.eks. Huffington Post, FastCompany,  Fox News, Foodandwine.com,  AmericanCraftBeer.com, The Independent og mange flere!

Stadig skeptisk?

Læs den videnskabelige artikel om alkoholforgiftning og problemløsning udgivet af Professor Riley fra Sciencedirect.com HERE.