Om Sæsonvine og vores profil

Mennesker er de eneste medlemmer af dyreriget, der indtager væske uden at være tørstige. Vi drikker ikke fordi vores kropslige instinkter byder os det, men fordi vores sjæl og sind skal bruge nydelse for at trives og vokse.

Derfor handler det om at være kræsen. Om ikke at byde sine smagsløg hvad som helst. Om at vælge den rigtige pirring, den store nydelse, den lille overraskelse, den gode nyhed, det glædelige gensyn. Den rigtige vin på det rigtige tidspunkt.

Jorden drejer. Derfor er det altid vinsæson et eller andet sted, det gælder bare om at vide hvor og hvornår. Sæsonvine og vores profil blev stiftet i 2010, men vi har et næsten livslangt forhold til vin, som entusiaster og som professionelle. Vi kender vinene. Vi kender branchen. Vi kender de ønsker, som virksomheder, restauratører, detailhandlere – eller bare helt almindeligt ualmindelige mennesker har til vin i alle afskygninger.

Vi ved såmænd også hvilke ønsker, du ikke har. Endnu. Og vi kan hjælpe dig med at opdage dem.

Vi ved, at vin ikke handler om tørst, men om at være menneske.
Derfor er der altid en tid til god vin.

75 vinsmagninger om året

Kom og besøg os hver fredag!


Saesonvine ApS
Brydehusvej 30 A, Port E-H
2750 BALLERUP
50 91 77 80

Kulørte vine

Jakob Bischoff

Min evige jagt efter de bedste samarbejdspartnere betyder at jeg kommer rigtig meget rundt i landet og hele tiden møder nye interessante mennesker og virksomheder. Mit europæiske og oversøiske netværk vokser også støt. For mig er kunsten at finde de mest interessante vine. Jagten giver mig inspiration til hele tiden at finde på nye og sjove events og nyhedsbreve.

Mine særlige evner

Små sjove historier
Det er op til dig at vurdere om de er sjove.
Marketing
Jeg bliver stadigvæk bedre og bedre
Partnere
Vi skal have mange flere..:)

Mine favoritvine

 •  Grillo Canapi Sicilia
 •  Primitivo Colpasso
 • Sicomoro, Morellino di Toscana
 • Kulørte vine

  Michael Rasmussen

  Jeg er sælger med stort S, men på den mere lyttende facon. Når vi mødes er jeg interesseret i at høre en masse om dig og din virksomhed og undervejs danner jeg mig et billede af hvilke behov Sæsonvine skal være med til at dække.

  Min særlige evner

  Match mellem dig og Sæsonvine
  Men først når du har talt
  Den gode vin til den gode pris
  Jeg har dig hele tiden i tankerne

  Mine favoritvine

 •  Horgelus
 •  Two Eye Cyclops
 •  Alaya