2015 Barbera d’Asti Superiore “Carlinet”, Poderi Rosso Giovanni

249,00 DKK

Carlinet – Barbera i den bedste udgave
Carlinet er lavet på den ypperste kvalitet af vingårdens druemateriale. Alt er selekteret, så Lionello kan lave en topvin, der udskiller sig og imponerer.
Lionello laver “Carlinet” Barbera d’Asti Superiore med stærkt reducerede høstudbytter pr. hektar fra udvalgte parceller, for at skabe yderligere dybde i denne vin. Det håndhøstede druemateriale sorteres derfor også ekstra omhyggeligt på gården.
Carlinet er Lionellos flagskib lavet på ren Barbera. Den har en umådelig dybde og koncentration, og selv om man fornemmer strukturen i vinen, så er det dens utrolige blødhed og elegance, man står tilbage med som sidste indtryk – på trods af vinens høje alkoholprocent (15%).

Vinen lagres på små egefade og den er velegnet til langt tids lagring (10 år +) …. men … er helt vidunderlig at nyde allerede nu.

Den er udsøgt velstruktureret og med sine camouflerede, bløde tanniner er vinen parat til at drikke allerede nu med sine noter af røde bær, kakao og krydderier. Den belønner dig yderligere, hvis du har tålmodighed og lægger den i kælderen eller vinskabet i op til 10-15 år fra høståret.

Drue: 100% Barbera
Lagring: stål
Type: Rødvin, tør, fyldig og blød
Alkohol: 15%
Drikkevindue
: Nu og frem til min. 2030
Maden til vinen
: Er dejlig at drikke til f.eks. grillet kød med svampe, pastinak creme og reduceret balsamico

Varenummer (SKU): 3IT1110034 Varekategorier: ,