2015 Pas de Deux, Domaine Gensac, Gascogne

149,00 DKK
PR. FLASKE
139,00 DKK
PR. FL. V/6 FLASKER

Pas de Deux – kraftig rødvin – et elegant parløb mellem Malbec & Merlot

I dette samspil, eller parløb om man vil, fremtryller druerne Malbec og Merlot fra Chateau de Gensacs marker en vidunderlig og kraftig rødvin med friske noter af moden frugt, som fastholdes af vinens friske syre.

Med sin state-of-the-art vinkælder og produktionsmetoder kan Chateau de Gensac til fulde udnytte det fremragende druemateriale, som kan høstes på slottets marker, der er begavet med et underlag af kalksten og ler.

Maden til vinenI salater, hvor der indgår rødt kød eller røget fisk. Velegnet også til grillet kød, gerne BBQ marineret og til grillet, fed fisk, men også virkelig velegnet til cremede komælksoste.

SmagsnoterPas de Deux er klædt i en smuk, dyb og mørk – næsten blæksort – kjole. Den har en åben, meget tydelig og kompleks bouquet af fyldig næsten sirups-agtig mørk frugt og en krydret note, som danner helhedsindtrykket af en kompleks og karaktér-fuld vin.

Smagen i Pas de Deux er struktureret og flæsket – den er meget kødfuld med masser af mørke bær og en fyldig frugt, der varer ved i eftersmagen, som har en forfriskende finale.

Pas de Deux er Domaine de Gensacs tanninholdige, kraftfulde og ædle vin har ambitioner om at udvikle sig flere år i kælderen. Hvis du kan vente?

Drue: 70% Malbec, 30% Merlot (håndplukkede druer)
Høstudbytte: 30 hl/hektar
Fadlagring: ingen lagring på egefade
Type: Kraftig rødvin, tør, intens og harmonisk
Alkohol: 13,5%
Drikkevindue: Kan drikkes nu (og med fordel dekanteres som beskrevet) og kan ligge 6-8 år efter høståret.
Drikketemperatur: 16-18 grader
PH værdi: 3,67
Restsukker: < 0,6 g/l
Svovldioxid : 13 mg/l

Vinen er for dem, der kan lide  intense, kødfulde og ‘flæskede’ vine

Varenummer (SKU): 3FR1310003 Varekategorier: , , , Tags: ,