2014 Chateau Saint Martin de la Garrigue, Cuvée Bronzinelle Rouge, AOP Languedoc

129,00 DKK

Cuvée Bronzinelle Rouge står flot i glasset som mørkeblå med lilla kanter, der vidner om en intens smagsoplevelse.

Smagsnoter:
Cuvée Bronzinelle Rouge fremtryller en pragtfuld duft af sit ophav i det sydfranske, hvor duften i luften af urter og krydderi skaber en helt særlig og nærmest ubeskrivelig fornemmelse af indre ro, varme, tryghed og velbehag. Duften af de varierede krydderier og især en dejlig duft af vild rosmarin, får ubønhørligt tankerne til at vandre mod lækkert stegt eller grillet lammekød… eller andet stegt og grillet kød, hvor rosmarinen vil give et løft til helhedsindtrykket.
Cuvée Bronzinelle Rouge er meget kødfuld i smagen, som er mundfyldende. En umiskendelig og indbydende smag, der synes frisk og med masser af frugt og indtryk af solbær, brombær og den karakteristiske sydfranske atmosfære af vilde krydderier.
Maden til vinen:
Potentialet i vinen træder bedst frem, når den får lov at ledsage lam (i enhver afskygning om end grillet er vores favorit). Den er også god til grillet kød i almindelighed eller til fyldte grøntsager – peberfrugter etc. Hårde oste eller bløde oste som f.eks. modnet camenbert klæ’r den også rigtigt fint.
Omhæld endelig Cuvée Bronzinelle Rouge på karaffel en times tid, før den skal drikkes. Det vil kun gøre den endnu bedre.
Drikkes ved 15-17 grader – eksperimentér gerne med at køle den lidt mere ned.

ProducentChateau Saint Martin de la Garrigue
Geografi: AOC Coteaux de Languedoc
Druer: Syrah 42%, Black Grenache 26%, Mourvèdre 13%, Carignan 19%
Fadlagring: 12-15 mdr. på små, franske træfade
Alkoholstyrke
: 14%
Lukkemetode: kork
Flaskestørrelse: 75 cl.
Drikkevindue: Nu og til 2022

Varenummer (SKU): 3FR1110056 Varekategorier: , , , , Tags: , ,