Gavekuffert m/ Letherbee gin 700 ml og 4 fl. Indi Strawberry Tonic Water 200 ml

549,00 DKK 499,00 DKK

Letherbee gin …. Let There Be Gin….!

Fra moonshine i kælderen til Illinois joy everywhere:

Destilleriet startede blødt op i det ukendte. For år tilbage destillerede Brandon Engell sin første ‘TheIllionois Joy’ på egen hånd i sin kælder.

Da først han opdagede, hvordan andre også fik smag for hans evner til at frembringe moonshine, blev han nærmest ustoppelig og både indlevede sig i sin drøm, men sørgede da også for at udleve den til gavn og glæde for alle os andre knapt så talentfulde, men dog dygtige nok til at kunne genkende ordentligt håndværk 😉

Han var ikke til at stoppe, så hans første moonshine ‘TheIllionois Joy’ blev blot begyndelsen på et eventyr, der fortsætter.

Ansporet af successen satte han sig derfor for at samle sit Chicago Gang, ”The Letherbee Distillers”. De har hjulpet ham til at bygge oven på den oprindelige succes, og trykker du på købsknappen nedenfor, så får du også mulighed for at tage del i en succes, som fortsat spreder sig og vinder flere og flere tilhængere verden over.

I kittet her medfølger der fire tonicvand, som passer perfekt til Letherbee gin. Det ér nu engang sådan, at tonicvand ikke bare er tonicvand. Der ér forskel, men fordi denne gavekuffert er gennemtænkt, så skal du bare åbne og blande for at få den bedste oplevelse.

Tryg trygt….!

Varekategorier: , , Tag: