Vi sender varer til private tirsdag - fri fragt over kr. 699,-

Domaine de Gensac

Dybt i det sydvestlige Frankrig, cirka halvvejs mellem Bordeaux og Toulouse, finder man den eventyrlige og sagnomspundne  regionen Armagnac.

Link til vores store udvalg af kvalitetsprodukter fra Domaine de Gensac, nederst på siden...  

Domaine Gensac Chateau

Lige i hjerter af regionen finder man Domaine de Gensacplaceret.

Domainet råder over land og ejendom der strækker sig over det meste af 300 hektar jord.

Til dette Domaine hører der også et vidunderligt smukt eventyrslot, der stammer fra det 13. Århundrede- "Château de Gensac" 

Chateau Gensac

På Domaine de Gensac har de dyrket vinstokke i over 600 år og der bliver til stadighed produceret Armagnac absolut topklasse, samt vine af utrolig høj kvalitet og anseelse. 

Alle tilknyttet Domaine de Gensac er utroligt dedikerede og meget stolte af deres produkter, samt det at være i stand til at bygge videre på de mangeårige traditioner der forbinder det, at producere vine og Armagnac af meget høj kvalitet, ved anvendelse af den nyeste teknologi. 

  

Midt i et unikt landskab med vinmarker, søer og enge, blomstrer ikke kun deres vinstokke, men også deres vidunderlige heste.

Op til 40 heste bor i og omkring La Domaine, hvilket er med til at gøre stedet til et eventyrligt og magisk sted, samt en sjælden set og unik oplevelse for  besøgende og de lokale. 

 

Domaine de Gensac siger- "Det udelukkende på grund af den vidunderlige  terroir-  (jorbundsforhold) og det fantastiske klima i regionen, at vi er i stand til at producere vores fantastisk, storslåede og meget flotte karakteristiske vin og Armagnac".  

 

Beliggende op til Château de Gensac (slottet) finder man et kapel fra det 14. århundrede, hvor i deres moderne  vinkælder er etableret

kapel Chateau gensac

produktionen af vin og brændevin, bruges der udstyr af højeste kvalitet, for at sikre en moderne vinfremstilling og destillering.

Herefter ældes vin og brændevin i de allerbedste franske egetræstønder, for derved at opnå en kvalitet så nær perfektion som muligt. 

Vintønder Domaine Gensac

Gennem årene har Domaine de Gensac opbygget et flot og velfortjent ry for deres vine, som er af højeste kvalitet og kun skabt fra regionale  druevariationer. 

For Domaine de Gensac er det en reel og ægte lidenskab, samt en stor glæde at kunne producere deres vine, hvilke ofte er prisvindende vine. 

Ved at plukke alle druer med hånden sikrer de, at der kun bliver indsamlet de absolut bedste ingredienser til deres produkter, og at deres vine og brændevin lever op til de allerhøjeste kvalitetsstandarder. Som et resultat heraf kan deres vine med stor sikkerhed konkurrere med de bedste deres kategorier. 

Deres rødvine er hovedsageligt fremstillet  TannatMalbec(i regionen også kaldet Cot)-   Merlot, Fer Servadou og Cabernet Sauvignon. 

De hvide vine er lavet  Semillon, Sauvignon gris, Petit Manseng, Petit Courbu og Colombard. 

 

Armagnac 

Château de Gensac er fra det 13. århundrede og er et originalt AOP Armagnac-slot. Efter meget gamle opskrifter og traditioner producerer slottet Armagnac af  allerhøjeste klasse. 

 

Armagnac er Frankrigs ældste og mest traditionelle "eau de vie" og på grund af den kun destilleres en gang, bliver det til en vidunderlig drik af enorm karakter og ædel smag.  

 

Ved at modne og raffinere den destillerede Armagnac i  nye franske egetræstønder opnår Gensac at skabe nogle flotte og helt unikke og karakteristiske Armagnac-produkter, der i dag er blandt de bedste i deres kategorier. 

Det er med stor lidenskab og stolthed, at de kombinerer tradition og moderne processer for at producere Armagnac, der omfavner en mange århundrede gammel historie, men med et moderne udseende og en stor ambition, der matcher nutidens globale gane og ånd!