Vi sender varer til private tirsdag og torsdag - Fri fragt over kr. 999,-

Forretningsbetingelser

Betaling

Saesonvine ApS modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, Mobilepay, Apple Pay og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK (danske kroner) og er inkl. moms.

Du er i sikre hænder, når du handler hos os!
Saesonvine ApS krypterer alle dine kort-oplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

Levering

Saesonvine ApS afsender indgåede ordrer førstkommende tirsdag eller torsdag efter bestillingen. 

Saesonvine ApS sørger for levering med fragtmand (med mindre andet angives) til modtager på den dato, der er ønsket i bestillingen. Rettidig levering forudsætter, at fragtmanden overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos fragtmanden, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leverings-dato. Vores fragtordninger har høj dag til dag leveringssikkerhed (over 99%) på pakkepost. I perioder med spidsbelastning, dvs. ved højtider, ved meget dårligt vejrlig og i ferier, kan der forekommer mindre forsinkelser, om end det er sjældent. Saesonvine ApS kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos fragtmanden. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Saesonvine ApS naturligvis en ny leverance uden beregning.

På levering til ikke brofaste øer som fx Bornholm og visse småøer gælder Saesonvine ApS’s almindelige fragttakster ikke og der må forventes lidt længere leveringstid (3-4 dage). Fragudgiften på disse forsendelser opkræves efter dokumenteret regning fra fragtmanden.

Levering til Færøerne, Grønland og udland sker efter konkret aftale og er heller ikke omfattet af Saesonvine ApS's leverings-målsætninger og almindelige fragttakster.

Reklamationsret

Oplevede fejl på varen
Vi bestræber os på altid at levere mangelfrie varer og ydelser. Ingen er pletfri, så hvis du oplever en mangel eller fejl, som du gerne vil have udbedret, så har vi 
2 års reklamationsret - dog med forbehold for varens naturlige holdbarhed, fx hvis der er tale om delikatesser eller konsumvin.

Lever varen eller ydelsen ikke op til dine forventninger, så kontakt os hurtigst muligt på jmb@saesonvine.dk, så vil vi bestræbe os på at udbedre oplevede fejl eller mangler.

Vi kan i visse tilfælde bede dig returnere varen, som er årsag til din reklamation, så vi kan undersøge den og eventuelt returnere den til producenten. Vent derfor med at kassere varen, indtil du har været i dialog med os om det videre forløb.

Omkostninger ved en returnering ved reklamation dækkes naturligvis af Saesonvine ApS.

Du kan vælge at få erstatnings-varer eller returnering af købesum for de returnerede varer. 

Konstaterede fejl ved leverancen
Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen ved modtagelse, skal meddeles Saesonvine ApS indenfor rimelig tid eller maksimalt 7 hverdage efter modtagelse af varen. Varen kan efterfølgende returneres mhp. ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamations-sager afholder Saesonvine ApS returnerings-omkostninger i rimeligt omfang.

Hvor retter jeg henvendelse om reklamation og varereturnering?
Ved fejl, mangler eller evt. ikke modtagne leverancer skal du hurtigst muligt og uden ophold rette henvendelse til:

Saesonvine ApS
Brydehusvej 30 A
2750 Ballerup
Tlf. 50 91 77 80
mail: jmb@saesonvine.dk

Varereturnering foregår også til denne adresse – bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos Saesonvine ApS, som kvitterer for returneringen ved varemodtagelsen.

Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Refusion
I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer, som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og Saesonvine ApS har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. e-mail eller anden traditionel korrespondanceform.

Fortrydelsesret

Drikkevarer er sædvanligvis ikke omfattet af returret (Forbrugeraftalelovens § 9, stk. 2, nr. 1 ), men Saesonvine ApS yder 14 dages fuld returret på købte varer regnet fra den dag, de modtages hos kunden.

Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i samme stand og mængde, som du modtog den. Anbrudte (åbnede) kasser kan returneres, så længe flaskerne i kasserne er 100% intakte.

Når varen er modtaget retur og varens stand er godkendt, refunderer vi købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til Saesonvine ApS senest 14 dage efter din varemodtagelse. Saesonvine ApS skal modtage returvarerne senest 14 dage efter din meddelelse om fortrydelse til Saesonvine ApS.

Meddelelse om fortrydelse skal gives pr. mail på kundeservice@saesonvine.dk.

I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan vælge at benytte e-mærkets standardskabelon til din henvendelse. Den henter du her: 

https://www.emaerket.dk/external-files/pdf/standardfortrydelsesformular.pdf 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købs-beløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Åbnede vinflasker kan ikke returneres under henvisning til fortrydelsesretten.

For at modtage hele købs-beløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Oplysning om klagemuligheder vedrørende køb af varer- og tjenesteydelser

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos Saesonvine ApS kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr.

Nyhedsbrev

Når du handler hos Saesonvine ApS, har du mulighed for at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Der udsendes typisk ugentlige nyheder, dog kan der i forbindelse med højtider og kampagner påregnes øget intensitet i kommunikationen. Det er enkelt og let at blive tilmeldt nyhedsbrevet på vores hjemmeside og det er lige så enkelt og let at framelde sig igen.  

Hvordan håndterer vi dine personoplysninger?

Når vi handler med dig, så har vi brug for en række oplysninger, for at handlen og udleveringen af varerne sker så let og gnidningsfrit som muligt. Vi har brug for ....

  • dit navn
  • din adresse
  • din mail-adresse &
  • dit telefonnummer

Den dataansvarlige er Saesonvine ApS.

OBS! Vi krypterer ikke kommunikationen, når du mailer til / med os, og heller ikke når vi udveksler via andre kanaler på hjemmeside, chat mm.

Når du giver oplysninger til Saesonvine ApS, så videregiver vi ikke dine oplysninger til tredjemand, medmindre vi er forpligtet hertil ved lov. Oplysninger kan kun videregives i forbindelse med et salg af / overdragelse af forretnings-aktiviteterne i Saesonvine ApS.

Du har altid ret til og mulighed for at få at vide hvilke oplysninger, vi har registreret om dig. Du har også ret til at få berigtiget registrerede oplysninger, der er forkerte og til at gøre indsigelse imod, at oplysningerne er blevet registreret. Disse rettigheder har du efter Persondataloven. Henvendelse i forbindelse hermed rettes til Saesonvine ApS via mail jmb@saesonvine.dk 

Oplysning om klagemuligheder vedrørende behandling af dine personoplysninger

Ønsker du at klage over vores behandling af dine personoplysninger, vil vi rigtigt gerne høre fra dig. Udover dialog med os, har du mulighed for indgive klage til Datatilsynet (https://www.datatilsynet.dk/om-datatilsynet/kontakt/).