Altid en tid til god vin…

Du er sikkert kommet til denne hjemmeside, fordi du ved noget om vin. Men vi vil tillade os at være så frække at påstå, at vi ved mere, end du gør.

Vi har tilsammen mere end 50 års kærlighed, nysgerrighed og erfaring med vin, og vi sætter en ære i at skænke generøst af den.

Vi har, i bogstaveligste forstand, besøgt de steder i verden, hvor vores sortiment er født og opvokset. Vi kender vores producenter. Vi har overblik over deres styrker og svagheder. Og de ved, at vi ved det. Gå på opdagelse i vores webshop. Der er noget for enhver smag, anledning og pengepung. Vi har i sammensat nogle forskellige muligheder for både fornøjelige gensyn og glædelige overraskelser. Men du kan også bare selv vælge på alle vores hylder. Forsendelsesprisen er yderst konkurrencedygtig, for det skal sgu ikke være det, der skiller os ad.

Hvis du er nogenlunde ligesom os, så kan du bruge timer på at tale om vin. Derfor har vi også fra starten haft en ambition om at mødes med vores kunder over et godt glas og en god snak. Så hver fredag holder vi åbent i lagerbutikken i Ballerup. Der er altid et godt glas, der står og venter på dig. Og et godt tilbud, det kan være svært at sige nej til.

Vinsmagning

Vinsmagning

Vær med og få en god oplevelse! Hver fredag året rundt åbner vi dørene for en gratis vinsmagning, hvor du kan smage og orientere dig i vores sortiment og få gode råd om vores vine m.m. Du kan også bestille os til at underholde privat, i din virksomhed eller du kan tage din virksomhed og vennekreds på besøg hos os i Ballerup (vi holder over 75 smagninger årligt).

Læs mere her

0
Bryllupsarrangement

Tilbud

Vi har altid en række stærke vin tilbud. Men for at sikre dig de gode tilbud skal du tilmelde dig vores nyhedsbrev samt holde øje på facebook. Nogle gange er der tale om timer før end alt er solgt.

Læs mere her

Bryllupsarrangement

Arrangementer

Vi hjælper dig med sikrer at dit arrangement bliver en succes. Vi har styr på vin, spiritus, sodavand, mad, service, borde, stole, telt, mobile toiletter, musik og dekoration – altså alle de ting som kan være svære at styre når man skal holde et Bryllup, en konfirmation, en reception og lignende.

Læs mere her

Bryllupsarrangement

Vinkatalog

Vi har vin fra over 15 forskellige lande hvilket betyder at vi kan dække de fleste behov. Vi gør os umage med at finde den bedste kvalitet til den laveste pris. Det lyder nærmest kliché ramt, men det er ikke desto mindre det som vi bruger det meste af vores tid på.