Om Sæsonvine og vores profil

Mennesker er de eneste medlemmer af dyreriget, der indtager væske uden at være tørstige. Vi drikker ikke fordi vores kropslige instinkter byder os det, men fordi vores sjæl og sind skal bruge nydelse for at trives og vokse.

Derfor handler det om at være kræsen. Om ikke at byde sine smagsløg hvad som helst. Om at vælge den rigtige pirring, den store nydelse, den lille overraskelse, den gode nyhed, det glædelige gensyn. Den rigtige vin på det rigtige tidspunkt.

Jorden drejer. Derfor er det altid vinsæson et eller andet sted, det gælder bare om at vide hvor og hvornår. Sæsonvine og vores profil blev stiftet i 2010, men vi har et næsten livslangt forhold til vin, som entusiaster og som professionelle. Vi kender vinene. Vi kender branchen. Vi kender de ønsker, som virksomheder, restauratører, detailhandlere – eller bare helt almindeligt ualmindelige mennesker har til vin i alle afskygninger.

Vi ved såmænd også hvilke ønsker, du ikke har. Endnu. Og vi kan hjælpe dig med at opdage dem.

Vi ved, at vin ikke handler om tørst, men om at være menneske.
Derfor er der altid en tid til god vin.

75 vinsmagninger om året

Kom og besøg os hver fredag!


Saesonvine ApS
Brydehusvej 30 A, Port E-H
2750 BALLERUP
50 91 77 80

Kulørte vine

Jakob Bischoff

Min energiske jagt efter at afsløre ukendte og de mest interessante vine op betyder, at jeg er meget på farten. Jeg bruger min energi på at finde unikke vine, de bedste vine til prisen og de vine, som du bare må ha’ igen og igen.

Det er min fornøjelse og hobby at inspirere dig med nye vine, påfund og (håber jeg sgu) sjove nyhedsbreve og events, du skriver dig op til for at være sikker på deltagelse.

Mine særlige evner

Små sjove historier
Det er i hvert fald sjovt at skrive dem, skal du bare vide....! 🙂
Finde den rigtige vin
Jeg er en god lytter og 'fødselshjælper'
Finde nye produkter
Jeg er simpelthen så nysgerrig på den mangfoldighed, vi vælter os rundt i, at jeg ikke kan lægge min nysgerrighed til side..:)

Mine favoritvine

 • Terre a Terre, Chateau de Gensac
 • Pino Doncel Black
 • Sicomoro, Morellino di Toscana
 • Kulørte vine

  Michael Rasmussen

  Jeg er firmaets supersælger med ambitioner i at levere en super oplevelse og sikre dig en uforglemmelig service. Jeg synes det er rigtigt hyggeligt at høre en masse om dig og din virksomhed, så jeg undervejs kan danne mig et billede af hvilke behov Saesonvine kan være med til at dække.

  Min særlige evner

  Match mellem dig og Saesonvine
  når jeg lærer dig bedre at kende
  Den gode vin til den gode pris
  Jeg har dig hele tiden i tankerne
  En rigtig god oplevelse
  så jeg er sikker på, at du oplever, at jeg har lyttet og hørt det, du har sagt og bedt mig om

  Mine favoritvine

 •  Horgelus
 •  Two Eye Cyclops
 • Pino Doncel 12 meses