Gode rammer for fællesskabet

”We work hard and we play hard!” lyder et berømt citat fra en film.

En virksomhed er et fællesskab, der hver evig eneste dag knokler for at være den bedste på sit felt. Konkurrencen er hård, både om kunderne og om medarbejderne.

Derfor skal der en gang imellem også være tid til at mødes om bare at være sammen og nyde hinandens selskab. At vise respekt for og taknemmelighed over de resultater, der skabes i hverdagen.

Saesonvine står klar til at hjælpe dig med at være vært ved et godt glas vin. Vi kan arrangere vinsmagninger for medarbejdere, kunder og venner af huset. Faktisk laver vi over 75 af dem året, så vi ved, hvad vi har med at gøre.

Vi kan hjælpe dig med at sammensætte, pakke og sende vingaver til enhver højtid og festlig anledning. Vi har styr på både kvalitet, logistik – og ikke mindst omkostningerne. For selvom der skal festes, er der også en hverdag der skal hænge sammen i morgen.

Kontakt os på mail eller telefon. 

Om generøsitet

Det er menneskeligt at iagttage og at efterligne - og måske især at overgå hinanden. Sådan har det været siden dengang verden begyndte og vikingerne regerede... En mand blev vurderet ud fra sine evner og konsoliderede sin position ved at udvise den forventede generøsitet.
Således hædrede vi livet, guderne og vores nærmeste. Vi ofrede og vi betænkte andre. Du tilhører garanteret den ædle skare, som forstår værdien af at udvise generøs adfærd, så tryk roligt på linket nedenunder og bliv introduceret til vores univers af muligheder, som du frit kan vælge og sammensætte som det passer dig. Du kan også sætte dit helt eget unikke præg på de elementer, som tiltaler dig.

Vinsmagning

Panelsmagning

Vi er formentlig dem i Danmark, som tilbyder flest vinsmagninger (over 75 årligt). Hver fredag kan du besøge os i Ballerup og smage på vores store udbud.

Læs mere her

Bryllupsarrangement

Lagersalg

Vi har altid en række stærke vintilbud. Men for at sikre dig de gode tilbud skal du tilmelde dig vores nyhedsbrev samt holde øje på facebook. Nogle gange er der tale om timer før end alt er solgt.

Læs mere her

Bryllupsarrangement

Firmaevents

Vi hjælper dig med sikrer at dit arrangement bliver en succes. Vi har styr på vin, spiritus, sodavand, mad, service, borde, stole, telt, mobile toiletter, musik og dekoration – altså alle de ting som kan være svære at styre når man skal holde et firmaevent/arrangement.

Læs mere her

Bryllupsarrangement

Restaurantservice

Vi tilbyder nogle helt særlige services til dig som driver en restaurant. Udover at kunne hjælpe dig med at finde de helt rigtige vin kan vi også hjælpe dig med gode priser på spiritus og vand således at du kun behøver at handle et sted. Vælger du os som leverandør sørger vi for at udarbejde menukort som er lige til at stille på bordet, printe, sende eller anvende på din website.

Læs mere her