Book / bestil en lækker, inspirerende vinsmagning

Lad os være din guide fra den helt enkle til den eksklusive vinsmagning. 

Få udbytte af vores gennemprøvede og testede vinsmagninger. Trin for trin, kompromisløst med fokus på din oplevelse ... book os og få en god aften.

 

Kontakt os

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan tilmelder jeg mig den virtuelle smagning?

Du bestiller minimum X antal flasker til den aktuelle smagning. Ved køb af vinene bliver du automatisk tilbudt at blive tilmeldt smagningen.

Hvor mange kan vi deltage?

Det er helt op til dig / jer selv!

Vi har (indtil videre) erfaringer med op til otte deltagere fra en enkelt lokation. HUSK: er I mange, så er disciplinen ekstra vigtig, når man lukker op for lyden, når (hvis) der skal stilles mundtlige spørgsmål. Disciplin, store grupper og alkohol plejer i almindelighed at sky hinanden som olie og vand, så vi anbefaler, at store grupper i samme lokale benytter chat-funktionen. Men ... alt er muligt :)

Husk at bestille nok flasker, især hvis du / I planlægger at fortsætte efter vi slukker for den fælles smagning....

Hvor sent kan jeg bestille?

Dead line for bestilling er typisk tre dage før smagningen, hvis du skal kunne nå at få vinen og være med (på lige vilkår med os, der ér forberedt ;-)

Hvordan ved jeg, at jeg er blevet tilmeldt?

Når vi modtager din vinbestilling, bekræfter vi din tilmelding på den e-mail, du oplyser os.

Brug for praktisk assistance op til en virtuel smagning?

Hvis du synes, at det er svært at få det praktiske til at virke op til smagningen, så ring til vores hotline 5091 7780, så assisterer undertegnede efter bedste evne :)!

Hilsen Jakob

Hvordan får jeg vinen, som skal bruges til smagningen?

Du henter den på vores lager i Ballerup, eller vi afsender vinen, så du har den senest dagen før smagningen. Jævnfør vores almindelige forretningsbetingelser vil der være et mindre forsendelsesgebyr, hvis du køber meget små mængder

Hvordan 'møder jeg op' til smagningen?

Vi sender et link på din mail, som du trykker på for at få adgang til smagningen på din computer / PC / iPad....Det er simpelthen easy peasy.

Telefonen dur ikke som medie til denne type smagning :)

Hvilken temperatur skal vinen have?

Normalt findes denne information på produktbladet, som du finder i vores webshop.

Rødvin er ligesom hvidvin ikke lige sådan at pege ud generelt, mens jeg generelt vil vælge at servere Champagne efter ½ time ude af køleskabet ... så vinen er over 9 grader. Ellers mister den for meget smag. Nogle champagner kan være spændende at lege med også temperaturmæssigt, fx er nogle vildt lækre og åbner for nye delikate indtryk, når temperaturen runder (det er sandt!) 17-18 grader. 

Der er kun én fast regel. Det er DIN oplevelse, der afgør, om temperaturen er rigtig - så prøv fx at lege lidt med det, hvis du har en yndlingsvin.  

Skal jeg drikke hele flasken samme dag, som jeg åbner den?

Nej - er det korte svar! Ikke nødvendigvis.

Når du bestiller en virtuel vinsmagning hos os, så rådgiver vi naturligvis også om holdbarhed og metoder til at gemme, hvis man gerne vil det.

Som regel er vin bedst samme dag, du åbner den. 

Champagne er nok det sværeste, men her er hovedreglen, at du kan gemme din flaske på køl i hvert fald til dagen efter, hvis du kan nøjes med at smage allerhøjst en fjerdedel (sådan cirka et til halvandet glas) og lukker flasken tæt - helst med en prop til formålet.... selvom mindre kan gøre det.

Hvilke glas skal jeg bruge til smagningen?

Ja, pudsigt nok er det ikke helt ligemeget, hvilke glas du bruger. Der er uendelige forslag til verdens bedste glas og endda nogle, som ulejliger sig med at teste dem udover råberiet... og sandheden ligger nok et sted mellem Gibraltar og Nordkap! 

Du kan læse mere om rødvinsglas og hvidvinsglas hér, senere, når jeg får taget mig sammen, for det er ikke noget lille emne, skal jeg lige sige - hvorimod bobler og rigtig champagne trænger til et rigtigt champagneglas fra Lehmann - fordi netop det glas har en særlig evne til at fremhæve nuancerne i champagnen. Du får SÅ MEGET mere ud af din champagne, at det næsten er synd ikke at prøve. 

Vi står 110 % inde for kvaliteten!