Vi sender varer til private tirsdag - fri fragt over kr. 699,-

Konfirmation

Tillykke og Hjerteligt velkommen ind i de voksnes rækker.

 

Dagen, hvor vi bekræfter vores tro på gud i kirken, er en dag de fleste vil se tilbage på med gode og glade minder, og ikke mindst alle de fine gaver, og festen efter på.

 

Derfor skal denne dag helst være helt perfekt. Alt fra receptionen efter kirken og helt frem til konfirmanden siger godnat skal bare være i orden. Det kan vi fra Sæsonvine, hjælpe med.

 

Vi er er eksperter på Vin, spiritus og gastronomi, og kan derfor med stor ekspertise sammensætte vinen med maden, så oplevelsen bliver fuldendt og fantastisk. Da maden som en regel besluttes af konfirmanden, har vi ved flere tilfælde skulle klø os lidt i nakken, for at finde netop lige det perfekte match, til den valgte menu. Det lykkes dog altid, til stor begejstring.

Vi er behjælpelig med anbefalinger og levering af drikkevarer til hele festen.

 • Bobler til receptionen efter kirken
 • Velkomstdrink fro middagen
 • Vinen under middagen
 • Avec til kaffen
 • Drikkevarer til baren

  Vores måde at gøre dette på er, at når i har besluttet jer for hvad i kunne tænke jer, leverer vi varerne i god tid til. På et senere aftalt tidspunkt efter arrangementets afholdelse, afhenter vi de ubrudte retur varer, og der afregnes derefter efter forbrug. Let og simpelt, og i skal kun tænke på at nyde dagen.

   

  Venligst kontakt os for et uforpligtende tilbud, eller for yderlig information.