Vi leverer inden for 1-3 dage - Fri fragt ved kr. 699,-

Sæsonvine.dk | Vinimportør | Salg til private | HoReCa | B2B |

Hvem er Sæsonvine & Hvad kan vi tilbyde dig?

Sæsonvine Aps importerer og distribuerer vine af  høj kvalitet, fra hele verden. Vi er specialiserede i vine fra det sydlige Italien, dog gør vi os også i en bred vifte af andre kvalitetsvine fra de øvrige vinproducerende lande i verden |

Vi er specialister i Vin og services til vores kunder, som vinsmagninger, foredrag og events, firmagaver og vingaver generelt, og vi sætter en stor ære i at tilbyde et serviceprodukt i topklasse! Vi ønsker at forstår dine behov og arbejder konstant med at udvikle vores løsninger, så de kan tilpasses lige præcis dine ønsker, enten til professionelt erhverv eller til private. 

Vi har gennem årene udviklet og gennemprøvet vores egne effektive koncept og service-processer, disse processer implementerer vi i alle opgaver vi påtager os, med stor succes i det daglige. 

Så står du eller dit firma, tilfældigvis og mangler en løsning på en opgave, vil vi med glæde udvikle den helt rigtige service eller produkt-løsning, der specifikt er tilpasset problemstillingen.  

Dette kræver fleksibilitet og evnen til at lytte til dig/jer, på den rigtige måde og forstå dine/jeres behov, og vigtigst af alt - viljen til at udføre- 

Vi ved, at vi besidder det, det der kræves. 

Så, prøv os! 

Kontakt Jakob Muus Bischoff E: jmb@saesonvine.dk 

Han vil kontakte dig via mail eller telefon - eller dukke op for en meget kort introduktion, hvis det er det, du ønsker. Fokus vil være din virksomhed og dine behov. 

Vi yder service til et bredt spektrum af kunder primært med fokus på B2B- og HoReCa-segmenter samt private.